четвер, 18 грудня 2014 р.

Семінар соціальних педагогів та практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів

        16.12.2014 року в приміщені Кременчуцької РДА відбувся семінар соціальних педагогів та практичних психологів на тему: «Особливості діяльності пп і сп з твердим графіком роботи та великим мікрорайоном обслуговування».
        Перед працівниками психолоічної служби Кременчуцького району виступала Плотнікова І. В., соціальний педагог та практичний психолог Зарудянської ЗОШ І - ІІІ ступенів з темою:  «Особливості діяльності пп і сп з твердим графіком роботи та великим мікрорайоном обслуговування. З досвіду роботи практичного психолога, соціального педагога Зарудянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Плотнікової І.В.» та завідувач Кременчуцького центру практичної роботи та соціальної роботи Наріжна В. А., яка розповіла про особливості діяльності пп і сп з твердим графіком роботи та великим мікрорайоном обслуговування в умовах складної соціально-політичної ситуації в Україні. 
       По закінченню виступів був проведений круглий стіл на тему: "Діяльність практичного психолога і соціального педагога в мікрорайоні обслуговування".



Немає коментарів:

Дописати коментар