четвер, 18 червня 2015 р.

Тренінг для соціальних педагогів і практичних психологів по сімейному вихованню «Програма підготовки молоді до сімейного життя»

10.06.2015 року
на базі Піщанської гімназії відбувся тренінг для соціальних педагогів і практичних психологів по сімейному вихованню «Програма підготовки молоді до сімейного життя». Мета тренінгу -  підготовка молоді до дорослого життя, формування духовно-моральної основи, яка дозволяє ефективно розвиватися у парі, знайомства з мотивами та принципами створення сім’ї.
Участь у заході взяли 16 учнів навчального закладу та 12 практичних психологів та соціальних педагогів психологічної служби Кременчуцького району.

Учні 8 – 10 класів прослухали трьох годину лекцію з елементами тренінгу на тему взаємовідносин в сім'ї. Тренінг направлений на попередження можливих проблем і негараздів в сім’ї. Учасникам представили різні технології, підходи, форми і методи соціальної роботи з молоддю, розкрили сутність відповідального батьківства, проаналізували цінності подружнього життя і процес їх формування.


Немає коментарів:

Дописати коментар